Instal·lacions esportives

Centre Poliesportiu Municipal de Càlig

Instal·lació esportiva composta per un gimnàs amb sala de musculació i fitness, així com també un espai per a classes dirigides de tot tipus (aeròbic, training, ball infantil, etc.). A més disposa d'espai amb piscina per a l'estiu. En el següent enllaç poden trobar tota la informació relativa als horaris i tarifes: https://es-es.facebook.com/Centre-Poliesportiu-Municipal-C%C3%A0lig-631234903736988/

Camp de futbol municipal Ferreres-Arayo

Situat a la vora del Riu Sec. En ell es juguen els partits del Càlig Club de Fútbol.

Pistes de futbet

En el municipi de Càlig hi ha dos pistes de futbol sala o futbet, una situada al carrer Agustí Mercé, annexada al Centre de Cultura, per a utilitzar-la s'ha d'avisar al conserge del Centre de Cultura i l'altra es troba en el carrer Peníscola, a las afores del municipi i està oberta tots els díes.

 

 

 

 

Sala de musculació i fitness
Sala d'activitats dirigides
Gimnàs
Piscina
Piscina centre poliesportiu
Pista de futbet
Pista futbito
Camp de futbol Ferreres-Arayo
Camp de futbol Ferreres-Arayo

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Càlig, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Nova, 1, Ajuntament de Càlig, 12589, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).