Farmàcies de guàrdia

Farmàcia Mercedes Benchochea-Prieto

El municipi de Càlig disposa d'una farmàcia localitzada en el Carrer Sant Josep 16. El telèfon de contacte és 964 49 20 09.

Horari tardor-hivern: Dilluns a divendres de 9:30 a 13:30 i de 17 a 20.

Horari primavera-estiu: Dilluns a divendres de 9:30 a 13:30 i 17:30 a 20:30 i dissabte de 9:30 a 13 h.

En el següent enllaç pot trobar la ubicació de la farmàcia en el mapa: https://www.google.es/maps/place/Farmacia+Bengochea+Meyer+Bengochea+Prieto/@40.4606563,0.3555481,15z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0x467952abb3b307d8!8m2!3d40.4606563!4d0.3555481

 

Por la seua proximitat amb Càlig, els caps de setmana o en horari de no apertura de la farmàcia de Càlig, poden acudir a les farmàcies de guàrdia dels pobles veïns:

Farmàcies de guàrdia Benicarló

https://www.ajuntamentdebenicarlo.org/com/pcom-farmaciesdeguardia.php3?g_idioma=c

Farmàcies de guàrdia Vinaròs

http://www.cofcastellon.org/farmaciasGuardia.jsp

Farmàcies de guàrdia Peñíscola

http://www.peniscola.org/bd/archivos/archivo2668.pdf

 

Farmàcies de guàrdia província de Castelló

http://www.cofcastellon.org/farmaciasGuardia.jsp

 

 

 

Farmacia

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Càlig, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Nova, 1, Ajuntament de Càlig, 12589, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).