Salutació Alcaldessa

Salutació de l'alcaldessa de Càlig, Ernestina Borràs Bayarri

És un plaer donar-vos la benvinguda i agraïr-vos la vostra visita a la web de l’Ajuntament de Càlig. Vull aprofitar també per convidar-vos a tots els que encara no coneixeu el nostre poble a que us apropeu i que compartiu amb nosaltres tot el que aquí us oferim. Us asseguro que sereu rebuts amb l’hospitalitat que us mereixeu.

Càlig és un poble amb una situació geogràfica privilegiada. Estem a pocs quilòmetres de la costa, amb tots els beneficis que això comporta, però matenint l’essència de ser un poble en un ambient rural, natural i tranquil, on podreu visitar el nostre ric patrimoni històric i on podreu gaudir d’uns magnífics actes festius, preparats per a tots, veïns i visitants, amb l’estima i la participació de totes les associacions del nostre poble. En definitiva, un bon poble per a passar uns dies amb i entre nosaltres i, per descomptat, un bon poble per a viure permanentment.

Des de l’Ajuntament volem que aquesta web siga un mitjà per acostar-nos més a la ciutadania i donar un millor servei, agilitzar algunes qüestions entre vosaltres i l’administració local, així com una via per a resoldre qualsevol dubte o consell que vullgueu compartir, volem que siga una bona eina que fomente la participació dels ciutadans per fer un Càlig millor entre tots. També és un mitjà per a donar-vos tot tipus d’informació municipal, activitats, cultura, esports, festes,...Amb la mateixa finalitat també hem creat el perfil del facebook de l’Ajuntament, per a tots aquells que ho prefereixen.

Com a alcaldessa de Càlig us convide a navegar per la nostra web, desitjant que trobeu la informació que necessiten. Nosaltres seguirem treballant per actualitzar-la i així aconseguir un millor desenvolupament del nostre poble.

Ernestina Borràs Bayarri

Alcaldessa de Càlig

Alcaldesa de Càlig, Ernestina Borràs Bayarri

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Càlig, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Nova, 1, Ajuntament de Càlig, 12589, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).