Oficines municipals (Horari i contacte)

Ajuntament

Adreça postal: Plaça Nova, 1, 12589 Càlig (Castelló)

Horari atenció al públic: dilluns a divendres de 08:00 a 15:00 hores.

Telèfon: 964 49 20 01

Fax: 964 49 24 72

 

Punt d'informació cadastral

L'Ajuntament disposa de punt d'informació cadastral.

 

Jutjat de pau

Lloc: Entresòl de l'Ajuntament

Horari: dimarts de 18:00 a 20:00 hores.

 

Treballadora social

Lloc: Entresòl de l'Ajuntament.

Horari: dimecres de 9:00 a 11:00 hores.

 

Unitat de Respir Familiar

Lloc: Centre de Cultura

Horari: de 15:30 a 17:30 hores.

Per a més informació sobre el Servei de Respir Familiar poden acudir a les dependències de l'Ajuntament en horari d'atenció al públic.

 

Centre de cultura

Adreça postal: Avinguda Constitució, 4, 12589 Càlig, Castelló

Horari: dilluns a divendres de 18 a 22 hores. Sota sol·licitud de reunió o activitat està obert de 15 a 18 i de 22 a 24 hores i caps de setmana (prèvia sol·licitud en les Dependències de l'Ajuntament en horari d’atenció al públic).

Telèfon: 964 49 26 45

 

Agència de Lectura Municipal

Situada al Centre de Cultura.

Adreça postal: Avinguda Constitució, 4, 12589 Càlig, Castelló.

Horari: dilluns a divendres de 18 a 22 hores.

Telèfon: 964 49 26 45

 

Centre Poliesportiu Municipal

Adreça postal: Passeig Blai O'Sanz Inspector D'EGB, s / n 12589 Càlig

Horari: dilluns a divendres de 15:00 a 21:30 hores i dilluns i dijous de 10:00 a 13:00 hores.

Telèfon: 964 49 21 12

Correu electrònic: poliesportiumunicipalcalig@gmail.com

 

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Càlig, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Nova, 1, Ajuntament de Càlig, 12589, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).