L'Ajuntament de Càlig es beneficiari d'una ajuda de l'IVACE per a instal·lacions d'autoconsum per a l’edifici de l’Ajuntament, llar de pensionistes i l’edifici de la banda de música.

12/05/2023

L'Ajuntament de Càlig gràcies a l'institut de competitivitat Empresarial (IVACE) de la conselleria d'economia sostenible, sectors productius, comerç i treball, ha sigut beneficiari d’una ajuda per a la instal·lació de panells solars fotovoltaics per a l’autoconsum.

Concretament les actuacions s’han realitzat en tres edificis públics del municipi de Càlig. D’una banda l’edifici de l’Ajuntament de Càlig on s’ubiquen les dependències administratives que ha tingut un cost de 15.545,03 euros dels quals 8.271,51 corresponen a l’import subvencionat i el 50% restant s’han finançat a través d’un préstec amb el mateix IVACE.

També s’ha ubicat una instal·lació solar fotovoltaica destinada a la Llar de Pensionistes, aquesta ha tingut un cost de 13.774,35 euros i l’import de l’ajuda ha sigut de 6.887,17 euros.

Finalment la tercera instal·lació solar d’autoconsum es situa a l’edifici de la banda de música, amb un import total de 13.473,16 euros dels quals la meitat (6.736,58 euros) corresponen a la subvenció de l’IVACE mentre que l’import restant a l’igual que amb les actuacions anteriors es finança mitjançant un préstec.

Aquesta actuació es suma a la instal·lació de panells solars fotovoltaics al col·legi públic Felicinda Collell, d’aquesta forma es fomenta l'autoconsum dels edificis públics del municipi mitjançant d’energies netes i permetrà reduir a mitjà i llarg termini la factura elèctrica de l’Ajuntament de Càlig.

Ajuntament
ivace Ajuntament
llar de pensionistes
IVACE Llar de pensionistes
Edifici de la banda de música
IVACE Edifici local banda de musica

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Càlig, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Nova, 1, Ajuntament de Càlig, 12589, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).