L'Ajuntament de Càlig es benefiari d'una ajuda de l'IVACE per a l'autoconsum

07/09/2022

L'Ajuntament de Càlig gràcies a l'institut de competitivitat Empresarial (IVACE) de la conselleria d'economia sostenible, sectors productius, comerç i treball, ha pogut acollir-se al Plan Autoconsum E+ del qual l'Ajuntament de Càlig ha sigut beneficari d'una subvenció de 32.030,96 €.

Concretament l'actuació s'ha realitzat en la coberta CEIP Felicinda Collell i ha consistit amb una intal·lació solar fotovoltaica de producció d'energia elèctrica per a autoconsum composta per 64 moduls amb la seua estructura per a la coberta i les corresponents conexions.

L'energia elèctrica generada està destinada al autoconsum compartit dels següents edificis: Col·legi Felicinda Collell, Poliesportiu, Ajuntament, Centre de Salut i Centre de Cultura. Amb aquesta actuació s'aconseguirà que el consum de part dels edificis publics de Càlig estiga format per energies netes i permetrà reduïr a mitja i llarg termini la factura elèctrica de l'Ajuntament, davant del context de crisi energètica i emergència climàtica actual.

 

 

 

 

foto instal·lacio
Cartell autoconsum

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Càlig, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Nova, 1, Ajuntament de Càlig, 12589, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).