La Brigada EMERGE inicia a Càlig les feines de neteja i desbrossament del terme municipal

02/12/2022

La Brigada EMERGE ja ha començat les feines de desbrossament de camins i senders, unes tasques emmarcades dintre de les accions previstes en els plans o procediments d’emergència en l’àmbit forestal. En concret, han iniciat els treballs als voltants del dipòsit de l‘aigua municipal i en les properes setmanes continuaran en altres indrets del terme.

Pel que fa al programa d’ocupació EMERGE, l’Ajuntament ha contractat quatre veïns i veïnes aturats, durant un termini de sis mesos, per dur a terme les feines de neteja i desbrossament del terme municipal. Cal destacar que les incorporacions es financen gràcies a la subvenció 66.000€ aconseguida de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

L’alcaldessa, Ernestina Borràs, ha indicat que “prèviament els quatre operaris han rebut formació per a poder utilitzar la maquinària corresponent i ara han iniciat les feines de neteja”. En aquest sentit, comentava que es tracta de tasques molt importants per a prevenir incendis forestals i mantenir en òptimes condicions tant solars urbans com interurbans.

 

foto 1
foto 2
foto 3

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Càlig, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Nova, 1, Ajuntament de Càlig, 12589, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).