Es posa en marxa una nova edició de l'Escola d'Estiu

01/06/2022

L'Ajuntament de Càlig organitza un any més l'Escola d'Estiu per a xiquets de 3 a 12 anys. L'objectiu d'aquesta iniciativa és ajudar les famílies a conciliar la vida familiar i laboral i oferir als xiquets i xiquetes passar un estiu d'esbarjo amb diferents activitats dirigides i adaptades als diferents grups d'edat, manualitats, gimcanes, jocs, tallers i esports alternatius. 

Tindrà lloc en les instal·lacions del CEIP Felicinda Collell i Centre de Cultura del 27 de juny fins al 5 d'agost. En aquesta edició de l'Escola d'Estiu es podrà triar de forma flexible entre diferents setmanes i quinzenes per tal d'adaptar-se de la millor forma possible a les diferents necessitats de conciciliació.

El període d'inscripció estarà obert fins al dimecres 22 de juny. Les inscripcions poden realitzar-se a través del formulari en línia al qual es pot accedir a través del codi QR que apareix en el cartell.

ESCOLA ESTIU 2022

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Càlig, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Nova, 1, Ajuntament de Càlig, 12589, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).