ūüá™ūüáļButlleti d'ajudes Next Generation i del Pla de Recuperaci√≥, transformaci√≥ i resili√®ncia

12/05/2023

Des de l'Ajuntament de C√†lig us informem de noves convocat√≤ries  d'ajudes finan√ßades amb fons europeus dirigides a diferents sectors de la ciutadania.

Novetats:

ūüĆéSubvenci√≥ per a la internacionalitzaci√≥ de Pymes.

ūüöõAjuda per a la renovaci√≥ de la flota de transport de viatgers i mercaderies d'empreses.

‚ÄľÔłŹA m√©s us recordem que segueixen obertes diferents convocat√≤ries que podeu consultar al butlleti.

ūüĎ•Aquelles persones interessades podeu demanar cita a l'Ajuntament per tal de donar-vos assessorament.

ūüď≤Tel√®fon: 964492001

ūüďßCorreu electr√≥nic: info@calig.es

gva next
transport
internacionalització

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vost√© facilite seran tractats per Ajuntament de C√†lig, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agra√Įments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Ser√† aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentaci√≥. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'inter√©s p√ļblic, fins d'investigaci√≥ cient√≠fica i hist√≤rica o fins estad√≠stics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats p√ļbliques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol¬∑licitud, aix√≠ com en els sup√≤sits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Nova, 1, Ajuntament de Càlig, 12589, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).