Ajuntament de Càlig

Diumenge, 6 Agost, 2017 - 11:14
Xiquets i esport protagonistes dels primers dies de Festes de Càlig

 

Càlig continua amb la seua intensa activitat festiva amb actes pensats per a tots, però en aquest primer cap de setmana de festes, amb uns protagonistes, els xiquets. Ahir dissabte, va tenir lloc el Dia del Dibuix Popular Infantil, en l'escola Felicinda Colell, amb participants d'infantil a 6é de primària. A més, també es realitzava un taller de ‘Farolets de Meló de Moro’, ja que a la nit es va realitzar una cercavila i exhibició dels mateixos, encapçalada per les Reines de les Festes i les seues Corts d'Honor.

Però l'esport també va ser un dels ingredients de la jornada festiva. D'una banda, es va celebrar el Trofeu de Festes de Càlig-Escoles de Ciclisme de la Província de Castelló, amb una prova en línia per circuit tancat, que va comptar amb nombrosos espectadors. A més, en el camp de futbol Ferreres-Arayo es disputava un partit amistós de veterans del Càlig C.F i un altre amb el Benicarló. A la nit, l'orquestra Montesol va omplir la pista d'estiu del Centre de Cultura.

Avui diumenge, a primera hora del matí ha tingut lloc el muntatge de la plaça de bous, el recinte taurí, que aquesta mateixa vesprada acollirà l´Entrà de Bous a l´estil calijó. El muntatge ha acabat amb una ‘Torrà’ per a tots els participants amb 30 kgs de llonganisses, 18 kgs de botifarres i 6kgs de xoriço.

Files: 
Imágenes: 

ACTIVITATS

D D D D D D D
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
 
 
 
 

SEGUEIX-NOS A:

ENLLAÇOS

Formulari de cerca

Site developed with Drupal