Ajuntament de Càlig

Divendres, 7 Juliol, 2017 - 15:16
L'alcaldessa de Càlig signa el conveni amb la Diputació que engegarà la Unitat Respir

 

L'alcaldessa de Càlig, Ernestina Borràs, juntament amb  el president de la Diputació, Javier Moliner, ha ratificat aquest matí el conveni, sol·licitat per l'ajuntament per a la posada en marxa d'una Unitat de Respir Familiar

“En la cimera d'alcaldes, jo mateixa li vaig sol·licitar, que ampliaren aquesta unitats de respir a les localitats, que no teníem en marxa aquest servei, que tan beneficiós és no solament per als usuaris sinó també per a les seues famílies. A més, permetrà crear nous llocs de treball a Càlig, per la qual cosa avui és un dia de molta satisfacció”, ha destacat Ernestina Borràs, alcaldessa de Calig.

Constituïdes com a unitats d'estada temporal diürna, preferentment es destinen a persones majors amb problemes de discapacitat física o en fase inicial de deterioració cognitiva. Ofereixen als seus usuaris, atenció integral, individualitzada i dinàmica, de caràcter soci-sanitari i de suport familiar, amb la finalitat de millorar el seu nivell d'autonomia personal mentre romanen en el seu entorn.

Cal recordar que a través del portal web unidadesrespira.dipcas.es, els usuaris o poten-cials beneficiaris del servei, poden veure de forma molt senzilla i visual un mapa provincial amb totes les unitats respir i una fitxa detallada amb la informació de cadascuna d'elles.

Imágenes: 

ACTIVITATS

D D D D D D D
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

SEGUEIX-NOS A:

ENLLAÇOS

Formulari de cerca

Site developed with Drupal