Ajuntament de Càlig

Dimecres, 8 Novembre, 2017 - 14:34
l´Alcaldessa de Càlig assisteix a la reunió amb el subdelegat del govern per a parlar de la seguretat agrària

l´Alcaldessa de Càlig, Ernestina Borràs, ha assistit a Sant Rafel del Riu, a la reunió comarcal de seguretat agrària, presidida pel subdelegat del govern a Castelló, David Barelles.

 

Durant la reunió, en la qual han participat 16 representants municipals,  i de les dues principals organitzacions agràries, es va donar a conèixer que la Guàrdia Civil ha aconseguit reduir els delictes en el camp en la comarca del Baix Maestrat en un 4% en aquesta campanya .

 

David Barelles, segons ha detallat l´alcaldessa de Càlig, ha animat als productors agrícoles a denunciar els delictes i a informar als agents de la Guàrdia Civil de qualsevol moviment sospitós, en un exercici en el qual el valor de les collites és més alt, a causa del minvament de produccions, cas dels cítrics, o l'alta cotització de l'oli. Des de la subdelegació es recorda als agricultors, que tenen ferramentes al seu abast per a protegir les seues collites com els documents DATA, i anima als propietaris de les explotacions a què que supervisen personalment les labors de recol·lecció.

 

Per la seua banda, l'alcaldessa de Càlig, Ernestina Borràs, ha agraït el treball del puesto de la Guàrdia Civil de Benicarló, en les tasques de vigilància i seguretat, que realitzen en el municicipi.

 

 

 

 

ACTIVITATS

D D D D D D D
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
 
 
 
 

SEGUEIX-NOS A:

ENLLAÇOS

Formulari de cerca

Site developed with Drupal