Ajuntament de Càlig

Dijous, 21 Setembre, 2017 - 12:28
Càlig participa en la Jornades Europees de Patrimoni de la Mancomunitat de la Taula del Sénia

 

 

Per tercer any consecutiu, l'Ajuntament de Càlig participarà en el programa d'activitats, que la Mancomunitat de la Taula del Sénia, organitza en el marc de la Jornades Europees de Patrimoni, que en aquesta edició estan dedicades a l'arquitectura rural.

 

En aquest sentit, el pròxim 1 d'octubre i amb eixida des de la plaça Nova, es realitzarà un recorregut per les diferents zones del municipi, que compten amb construccions relacionades amb l'arquitectura de l'aigua, com són els aljubs. Segons, ha detallat la regidora de Cultura, Ruth Sanz, “visitarem els aljubs de la carretera Càlig-Sant Jordi i també el de la carretera Càlig-Vinaròs, en un recorregut que és apte per a totes les edats, per tant convidem a tot aquell que ho desitge a participar d'aquesta interessant proposta”. Aquest passeig està previst que dure unes 3 hores aproximadament.

 

Des de l'Ajuntament recorden, que el primer any que Càlig va participar en aquestes jornades van visitar els forns de calç i l'any passat les oliveres mil·lenàries i l'om dels Socors.

Inscripcions i més informació en: www.tauladelsenia.org, info@tauladelsenia.org i en

l'Ajuntament de Càlig.

ACTIVITATS

D D D D D D D
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
 
 
 
 

SEGUEIX-NOS A:

ENLLAÇOS

Formulari de cerca

Site developed with Drupal