Ajuntament de Càlig

Dissabte, 16 Desembre, 2017 - 15:27
Càlig obri la seua Fira de Nadal

L'alcaldessa de Càlig, Ernestina Borràs, acompanyada de les Reines de les Festes i les seues Corts d'Honor, ha inaugurat aquest matí la III Fira de Nadal, organitzada per la regidoria de Cultura.

“Es tracta d'un esdeveniment, amb el qual pretenem dinamitzar les activitats de la localitat durant els dies de Nadal i al mateix temps promocionar a les empreses locals, que cada any instal·len el seu estand”, ha explicat l'alcaldessa.

La plaça de la Diputació i els carrers Socors i Major, acullen aquesta fira en la qual participen un total de 12 empreses locals, que exposen productes de carnisseria, celler, verduleria, detalls per a la llar, floristeria, estètica o quiromassatge, donant a conèixer la variada oferta d'establiments dels quals disposa Càlig.

Al mateix temps, a les 17 hores hi haurà un Pessebre Vivent i a més també hi haurà activitats complementàries per als més xicotets, organitzades per la Unió Jove de Càlig, així com una masterclass solidària, organitzada per l'Associació Esportiva Mou-te que col·laborarà amb l'Associació Espanyola de Lluita contra el Càncer de Càlig, lliurant els diners recaptats de la inscripció en la classe.

D'altra banda, el grup de Teatre local, Corronconco, estrenarà, aquest  dissabte a les 22 hores, l'obra, Anillos para una Dama. El preu del donatiu és de 3 euros. La mateixa obra es posarà en escena demà diumenge a les 19 hores. Les dues representacions seran en el Centre de Cultura.

També el diumenge, 17 de desembre, s'aprofitarà la jornada per a arreplegar joguets, que es faran arribar al departament de Serveis Socials, que s'encarregarà de repartir-los als xiquets que més els necessiten.

Files: 
Imágenes: 

ACTIVITATS

D D D D D D D
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

SEGUEIX-NOS A:

ENLLAÇOS

Formulari de cerca

Site developed with Drupal