Ajuntament de Càlig

Dijous, 23 Novembre, 2017 - 14:32
Càlig cerca recrear històricament els punts més destacats de la població a través de fotografies

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Càlig fa una crida a aquells veïns que tinguen en el seu poder fotografies antigues de la població, perquè les deixen en l'Ajuntament amb l'objectiu que aquest puga digitalitzar-les per a donar-los diferents usos.

En aquest sentit, la regidora de Cultura, Ruth Sanz, ha explicat que: “la nostra intenció és mostrar a través de diferents iniciatives, com era abans Càlig i com ho és ara, sobretot cara als més joves”. Així, l'Ajuntament escollirà les fotografies més representatives i realitzarà una recreació històrica. D'aquesta manera, se situarà a la gent que apareix a la foto en el mateix lloc on va ser presa la fotografia i se´n farà una de nova, i així es podrà contemplar l'evolució. Posteriorment es realitzarà una exposició amb totes les recreacions que es realitzen. Aquesta mostra es podrà contemplar dins dels actes de la Fira de Sant Vicent.

Els interessats a aportar fotografies i participar en les recreacions històriques han de passar per les oficines de l'Ajuntament de Càlig.

ACTIVITATS

D D D D D D D
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
 
 
 
 

SEGUEIX-NOS A:

ENLLAÇOS

Formulari de cerca

Site developed with Drupal