Ajuntament de Càlig

Divendres, 1 Desembre, 2017 - 17:39
Càlig celebrarà la Fira de Nadal els dies 16 i 17

 

L'Ajuntament de Càlig, a través de la regidoria de Cultura, organitza un any més, i ja van tres, la Fira de Nadal, un esdeveniment, amb el qual pretenen dinamitzar les activitats de la localitat durant els dies de Nadal i al mateix temps promocionar a les empreses locals, que cada any instal·len el seu estand.

La plaça de la Diputació i els carrers Socors i Major, acolliran la Fira els dies 16 i 17 de desembre, des de les 11 del matí i fins a ben entrada la vesprada. “Un total de 12 empreses locals exposaran productes de carnisseria, celler, verduleria, detalls per a la llar, floristeria, estètica o quiromassatge, donant a conèixer la variada oferta d'establiments dels quals disposa Càlig”, explica Ruth Sanz, regidora de Cultura a l'Ajuntament de la localitat.

Al mateix temps, els dies de la Fira i a les 17 hores hi haurà un Pessebre Vivent i a més també hi haurà activitats complementàries per als més xicotets, organitzades per la Unió  Jove de Càlig, així com una masterclass solidària, organitzada per l'Associació Esportiva Mou-te, que col·laborarà amb l'Associació Espanyola de Lluita contra el Càncer de Càlig, lliurant els diners recaptats de la inscripció a la classe.

D'altra banda, el grup de Teatre local, Corronconco, estrenarà, el dissabte 16 a les 22 hores, l'obra, Anillos para una Dama. El preu del donatiu és de 3 euros. La mateixa obra es posarà en escena el diumenge a les 18 hores. Les dues representacions seran en el Centre de Cultura.

També el diumenge, 17 de desembre, s'aprofitarà la jornada per a arreplegar joguets, que es faran arribar al departament de Serveis Socials, que s'encarregarà de repartir-los als xiquets que més els necessiten.

ACTIVITATS

D D D D D D D
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
 
 
 
 

SEGUEIX-NOS A:

ENLLAÇOS

Formulari de cerca

Site developed with Drupal