Ajuntament de Càlig

Dissabte, 5 Agost, 2017 - 12:56
Andrea i Izaskun ja regnen a Càlig

 

Càlig ja ha iniciat les seues Festes Patronals i ho ha fet amb l'emotiu acte de presentació de les Reines de les Festes i la seua Cort d'Honor. Andrea Pruñonosa i Izaskun Cifre,  són enguany la Reina i Reina Infantil respectivament i  acompanyades per la seua cort d'honor van ser les protagonistes de l'acte, que donava el tret d'eixida a dies d'intenses celebracions i en el qual es van congregar prop de 1000 persones en la pista d'estiu del Centre de Cultura.

Acompanyen a la Reina de les Festes: Sonia Sorlí, Irene Vizcarro, Patricia Roca, Paula Tijeras, Alba Querol, Mila Mancebo i Ana Marzá,  components de la Cort d'Honor. D'altra banda, la Cort d'Honor de la Reina Infantil la composen: Iudit Bea Patricio, Judit Grau, Vega Querol, Kira Borràs, Elsa Irles i Pilar Zavala.

En l'acte de proclamació, va exercir com a mantenidor, Vicent Aznar Roig, director de l'Agrupació Musical Vila de Càlig, que va realitzar un emotiu discurs, basat en una òpera,  en la qual acte darrere d'acte va desgranar tot el què li vincula a Càlig, ja que la seua relació amb Càlig es remunta a l'any 2000, quan va ocupar la plaça de professor de saxo de l'escola de música, passant a dirigir en 2007 l'Agrupació Musical Vila de Càlig.

 “No ens vam equivocar quan vam decidir confiar-te aquest càrrec Vicent, perquè es tracta de reconèixer tot el teu treball al capdavant de l'Agrupació Musical Vila de Càlig, que ha guanyat el primer premi del Certamen Provincial de Bandes i estem molt orgullosos de l'esforç tant dels músics com el teu propi”, destacava Ernestina Borràs, alcaldessa de Càlig.

Borràs, d'altra banda convidava “a veïns i gent de la comarca, que ens visita durant aquests dies a gaudir de tota la programació, que s'ha elaborat i sobretot vull agrair l'esforç de dames i reines i les seues famílies per fer encara més grans nostres Festes”.

Files: 
Imágenes: 

ACTIVITATS

D D D D D D D
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
 
 
 
 

SEGUEIX-NOS A:

ENLLAÇOS

Formulari de cerca

Site developed with Drupal