Ajuntament de Càlig

Mare de Deu del Socors

La diada de la Mare de Déu, la festa se celebra a l'ermita, tot i que darrerament hi ha un cert interès veïnal per allargar-la, ja que la vespra s'organitzen, en uns quants carrers de la població, revetlles i sopars de germanor entre els veïns del mateix carrer. Al voltant d'aquesta festa es centren dues associacions del poble: l'Associació Amics i Simpatitzants del Carrer Socors, que prepara un programa d'actes durant els dies previs a la festa, i l'Associació Ermita Mare de Déu del Socors, que realitza tasques de manteniment i millora de l'ermita del Socors i dels seus voltants.

Amb tot, el dia de fira, el Socors n’és ple de calijons i de gent vinguda de fora vila que aprofiten la festa per passar una bona diada comprant bijuteria, requincalla i joguines a les diverses paradetes que s’hi instal·len i participant del dinar de paella d’arròs que convida a famílies i colles a parar taula al paratge del Socors.

Els moments més destacats de la Fira el Socors són la processó pel matí, amb l'acompanyament de l'Agrupació Musical Vila de Càlig, que porta la imatge de la Mare de Déu des de l'església parroquial del poble fins a l'ermita del Socors. A continuació, es celebra la misa a l'interior de l'església dedicada a la Mare de Déu. Ja per la vesprada, cal destacar l'actuació de la Colla de Dansaires a la plaça del paratge del Socors, davant la mirada dels calijons.

 

 

 

 

ACTIVITATS

D D D D D D D
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

SEGUEIX-NOS A:

ENLLAÇOS

Formulari de cerca

Site developed with Drupal