Ajuntament de Càlig

Alcaldessa Ernestina Borràs Bayarri
Salutació de l'alcaldessa de Càlig, Ernestina Borràs Bayarri

És un plaer donar-vos la benvinguda i agraïr-vos la vostra visita a la web de l’Ajuntament de Càlig. Vull aprofitar també per convidar-vos a tots els que encara no coneixeu el nostre poble a que us apropeu i que compartiu amb nosaltres tot el que aquí us oferim. Us asseguro que sereu rebuts amb l’hospitalitat que us mereixeu.

Càlig és un poble amb una situació geogràfica privilegiada. Estem a pocs quilòmetres de la costa, amb tots els beneficis que això comporta, però matenint l’essència de ser un poble en un ambient rural, natural i tranquil, on podreu visitar el nostre ric patrimoni històric i on podreu gaudir d’uns magnífics actes festius, preparats per a tots, veïns i visitants, amb l’estima i la participació de totes les associacions del nostre poble. En definitiva, un bon poble per a passar uns dies amb i entre nosaltres i, per descomptat, un bon poble per a viure permanentment.

Des de l’Ajuntament volem que aquesta web siga un mitjà per acostar-nos més a la ciutadania i donar un millor servei, agilitzar algunes qüestions entre vosaltres i l’administració local, així com una via per a resoldre qualsevol dubte o consell que vullgueu compartir, volem que siga una bona eina que fomente la participació dels ciutadans per fer un Càlig millor entre tots. També és un mitjà per a donar-vos tot tipus d’informació municipal, activitats, cultura, esports, festes,...Amb la mateixa finalitat també hem creat el perfil del facebook de l’Ajuntament, per a tots aquells que ho prefereixen.

Com a alcaldessa de Càlig us convide a navegar per la nostra web, desitjant que trobeu la informació que necessiten. Nosaltres seguirem treballant per actualitzar-la i així aconseguir un millor desenvolupament del nostre poble.

Ernestina Borràs Bayarri
Alcaldessa de Càlig
 

ACTIVITATS

D D D D D D D
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

SEGUEIX-NOS A:

ENLLAÇOS

Formulari de cerca

Site developed with Drupal